O ai e pulea le ki o le moli auala?O tausaga o masalosaloga ua iu lava ina manino

E i ai lava nisi o mea i le olaga e o faatasi ma i tatou mo se taimi umi, e masani lava ona latou le amanaiaina lo latou i ai, seia oo ina leiloa le iloa o lona taua, e pei o le eletise, e pei o aso nei o le a tatou fai atu moli auala.

E to'atele tagata e taumānatu, o fea o iai le ki molī auala i totonu o le taulaga?O ai e pulea, ma e faapefea?
Sei o tatou talanoa i ai i lenei aso.
O le ki o moli auala sa masani ona faʻalagolago i galuega lima.
E le gata ina faʻaalu le taimi ma vaivai, ae faigofie foi ona faʻatupuina taimi eseese moli i itulagi eseese.O nisi moli e ki a o lei pogisa, ae o nisi moli e le pe a uma le tafa o ata.
E mafai fo'i ona avea ma fa'afitauli pe a tu'u pea moli i se taimi sese: tele le eletise e maumau pe a tu'u umi moli.Ki le moli taimi puupuu, o le a aafia ai le saogalemu o feoaiga.

BANNER0223-1

Mulimuli ane, na faia e le tele o aai le faasologa o galuega o moli auala e tusa ai ma le umi o le ao ma le po i vaitau e fa i le lotoifale.I le fa'aogaina o taimi fa'ainisinia, o le galuega o le ki ma tapeina o moli auala sa tu'uina atu i timers, ina ia mafai ona ola moli auala i totonu o le taulaga ma malolo lelei i le taimi.
Ae e le mafai e le uati ona suia le taimi e tusa ai ma le tau.Aua foi, e i ai lava ni nai taimi i le tausaga e ufitia ai ao i luga o le aai ma vave oo mai le pogisa.
Ina ia faʻafetaui, o nisi auala ua faʻapipiʻiina i moli auala atamai.
O se tuufaatasiga o le pulea o le taimi ma le malamalama.Ole taimi tatala ma tapuni ole aso e fetuutuunai ile vaitau ma le taimi ole aso.I le taimi lava e tasi, e mafai ona faia ni suiga le tumau mo le tau faʻapitoa e pei o le puao, timuga mamafa, ma le pogisa e faʻafetaui ai manaʻoga o tagatanuu.
I aso ua tuana’i, sa mama moli i nisi o vaega o le alatele i le ao, ma e le mafai ona maua e le pulega se’i vagana ua asia e le aufaigaluega pe lipoti atu foi e tagatanuu.O le taimi nei ua manino le galuega o moli auala taitasi pe a tilotilo i le nofoaga autu e mataituina ai.
I le tulaga o le faaletonu o le laina, gaoi uaea ma isi faalavelave faafuasei, o le a otometi lava le faiga e tusa ai ma le suiga o le voltage, o le a auina atu foi faamatalaga talafeagai i le nofoaga autu e mataituina, o le aufaigaluega o tiute e mafai ona faamasino le sese e tusa ai ma nei faamatalaga.

Faatasi ai ma le tulaʻi mai o le manatu o le aai atamai, ua mafai e moli auala atamai o loʻo i ai nei ona iloa galuega nei: suiga atamai, paka faʻataʻitaʻi, suʻesuʻega lapisi, suʻesuʻeina paipa, suʻesuʻeina o le siosiomaga, aoina o faʻamaumauga, ma isi, lea. o lo'o tu'uina atu ai le fa'ai'uga mo le faiga o faiga fa'avae i le taulaga.
O nisi e oo lava i lo latou lava faaleagaina o le a tausolomua e valaau tagata faigaluega toe faaleleia, e le manaʻomia tagata faigaluega e leoleo i auala i aso uma.
Faatasi ai ma le faʻasalalauina o le cloud computing ma le 5G, o moli auala o le a le toe avea o se vaega tuʻufua, ae o se vaega o atinaʻe o taulaga fesoʻotaʻi.O le a sili atu ona faigofie ma atamamai o tatou olaga, e pei lava o moli auala.


Taimi meli: Oke-12-2022